Uutisia Leader-elämästä ja maaseudun kehittämisestä!

Satakunnan Leader-ryhmien tuottama Satasilta.fi tarjoaa uutisia maaseudun kehittämisestä ja kertoo ihmisten kokoisista ideoista, jotka on toteutettu EU:n maaseuturahaston tuella.
16.2.2018 Oletko saanut rahaa Leaderistä? Lähetä terveiset Jussi Vataselle ja voita Jopo

Jussi Vatanen haastaa maaseuturahastosta rahoitusta saaneet yritykset ja yhdistykset lähettämään videotervehdyksen somessa ja kertomaan, mitä hyvää rahoituksella on saatu aikaan. Osallistu Terveiset Vataselle -haasteeseen ja voita Jopo.

Lue lisää

15.2.2018 Arjen digi -seminaari Raumalla 8.3.

Hei sinä maaseudulla asuva yrittäjä, yhdistyksen jäsen tai muuten maaseudun kehittämisestä innostunut asukas! Nyt on hieno tilaisuus päästä kuulemaan digitalisaation hyödyntämisestä maaseutuympäristössä Raumalla 8.3 klo 12-16 järjestettävässä Arjen digi -seminaarissa.

Lue lisää

13.2.2018 Nakkilassa yhteistyötä & Leader-euroja 1.3.

Miten sinun yrityksesi voisi hyötyä Leader-euroista tai yritysten välisestä yhteistyötä eri toimialoilla? Kiinnostaako Nakkilan alueen matkailun kehittäminen yhteistyössä muiden yrittäjien kanssa?

Lue lisää

13.2.2018 Teemahankehaku aukeaa 15.2.-8.4.2018

Nyt on tilaisuus yhdistyksillä unelmien toteuttamiseen! Leader Pohjois-Satakunta avaa hakuun kaksi teemahanketta rekisteröityjen yhdistysten pieninvestointeihin tai kehittämiseen. Hae mukaan!

Lue lisää

12.2.2018 Yhä useampi satakuntalaisyritys investoi vuonna 2017

Maaseuturahaston tukia haettiin Satakunnan ELY-keskuksesta vilkkaasti vuonna 2017. Yritystukien kysyntä kasvoi 20 prosenttia. Erityisesti metalliyrityksissä investoitiin runsaasti, paljastaa maaseuturahaston vuosikatsaus.

Lue lisää

12.2.2018 Pyhäjärviseudun matkailun kehittäjäksi valittiin Niina Aitamurto

Pyhäjärviseudun uudeksi matkailun kehittäjäksi on valittu Niina Aitamurto Turusta. Aitamurto valittiin tehtävään 11 hakijan joukosta. Hän aloittaa tehtävässään 15. helmikuuta.

Lue lisää

31.1.2018 2.2. Tuu #MESSIIN TET- ja rekrymessut Uudessakaupungissa

Uusikaupunki 400 areemalle messukuljetukset ja ilmainen sisäänpääsy. Kesä- ja kestommat työpaikat odottavat sinua! Myös Leader Ravakkalla on messuille kehittämispiste!

Lue lisää

22.1.2018 "Geo- ja luontokohteiden neljä vuodenaikaa" valokuva- ja videokuvakilpailu alueemme nuorille

Lauhanvuori-Hämeenkangas Geopark-projektissa innostetaan alueemme nuoria tarttumaan kameraan ja osallistumaan Geopark-projektin yhä parempaan esiintuomiseen!

Lue lisää

19.1.2018 Maria Käkelä Leader Pohjois-Satakunnan hallituksen puheenjohtajaksi

Leader Pohjois-Satakunnan vuoden 2018 hallitus kokoontui ensi kertaa torstaina 18. tammikuuta. Kokous valitsi hallituksen puheenjohtajaksi Maria Käkelän Ikaalisista. Varapuheenjohtajana jatkaa hallituksen esityksestä Esa Kivioja Honkajoelta.

Lue lisää

19.1.2018 Vuoden kylä -kilpailu on auki – hae 28.2. mennessä

Satakunnan 24. maakuntakylän haku on nyt käynnistynyt. Kilpailun järjestävät yhteistyössä SataKylät ry ja Satakuntaliitto. Voittajakylä palkitaan 3 400 euron palkintosummalla.

Lue lisää

12.1.2018 Kulmakunnat kuntoon 2 -teemahankkeella tehdään taas pieniä investointeja

Teemahankkeen tavoitteena on luoda harrastusmahdollisuuksia sekä aktivoida ja kehittää yhdistystoimintaa pienten investointien avulla.

Lue lisää

18.1.2018 Tiesitkö, että Leader-tukien haku on jatkuvaa?

Leader Ravakka myöntää tukia mikroyrityksille ja yleishyödyllisille yhdistyksille. Seuraava kerran hallitus päättää tuettavista hankkeista 15.2., hakemukset tähän kokoukseen jätettävä viimeistään 5.2.

Lue lisää

2.1.2018 3 teemahankehakua auki - yhdistyksille loistava paikka kehittää toimintaa

Leader Karhuseutu on avannut 3 teemahankehakua, joiden kautta yhdistykset voivat hakea rahoitusta pienille ideoille, joilla kehittävät toimintaansa. Tukimäärä on 500 eurosta ylöspäin. Ensimmäinen hakuaika päättyy jo 15.tammikuuta.

Lue lisää


Leader Satakunnassa


Liity Satasillan postituslistalle

Saat sähköpostiisi tuoreimmat kuulumiset Leadereiltä, ELY:ltä sekä sidosryhmiltä.