Leader Pyhäjärviseutu tiedottaa

12.2.2018

Pyhäjärviseudun matkailun kehittäjäksi valittiin Niina Aitamurto

Pyhäjärviseudun uudeksi matkailun kehittäjäksi on valittu Niina Aitamurto Turusta. Aitamurto valittiin tehtävään 11 hakijan joukosta. Hän aloittaa tehtävässään 15. helmikuuta.

Niina Aitamurto tulee toteuttamaan Leader Pyhäjärviseudun ja Leader Jokivarsikumppaneiden yhteistä matkailuhanketta. Kaksivuotisella hankkeella kehitetään Euran, Säkylän ja Pöytyän Yläneen alueen matkailua tiiviissä yhteistyössä seudun kuntien ja matkailutoimijoiden kanssa.

– Päteviä hakijoita oli useita. Aitamurto on matkailun ammattilainen, jolla on kokemusta muun muassa kaupallistamisesta ja kansainvälisistä projekteista. Olemme iloisia, että saamme hänet joukkoomme, Elina Haavisto Leader Pyhäjärviseudulta sanoo.

Leader Pyhäjärviseudun rooli seudun matkailun kehittämisessä on ollut vahva. Vuoden vaihteessa päättyi kaksivuotinen luontomatkailuhanke, jonka tuloksena syntyi mm. Visit Pyhäjärviseutu -sivusto.

– Yhteisponnistuksena Euran kunnan kulttuurimatkailuhankkeen kanssa aikaansaatu sivusto antaa hyvän pohjan viedä työtä eteenpäin markkinointia kehittämällä, Haavisto sanoo.

Niina Aitamurrolla on yli 12 vuoden kokemus erinäisistä matkailualan tehtävistä. Hän on toiminut niin kouluttajana, yrittäjänä kuin myynnin ja markkinoinnin parissa sekä erilaisissa hankkeissa.

– Matkailun kehittäminen on lähellä sydäntäni, ja siihen minulla on myös kertynyt osaamista vuosien varrella. Vahvuuteni on myynnissä ja markkinoinnissa, Aitamurto kertoo.

Pyhäjärviseutu ei ole Turussa asuvalle Aitamurrolle täysin vieras. Hän kuitenkin katsoo, että alueen ulkopuolelta tuleminen on vahvuus.

– Jos vaikuttaa pitkään samalla alueella tietyllä tavalla sokeutuu sen mahdollisuuksille ja potentiaalille. Pyhäjärviseudulla on monia vahvuuksia, kuten esihistoria, arkkitehtuuri ja luontokohteet. Tavoitteenani on tuoda uusia ideoita seudun kehittämiseen.


Lisätietoja antaa:
Elina Haavisto, vt. toiminnanjohtaja Leader Pyhäjärviseutu
044 534 2992 / elina.haavisto(at)pyhajarviseutu.fi

www.pyhajarviseutu.fi
www.visitpyhajarviseutu.fi

visit_pyhajarviseutu_vaaka_kunnat_ISO


Palaa otsikoihin