Talvikuva4
Ihmisten kokoisille ideoille!

Leader Pyhäjärviseutu on paikallinen kehittämisyhdistys, joka toimii Euran ja Säkylän alueella. Rahoitamme EU:n maaseuturahastosta yritysten ja yhteisöjen hankkeita, joilla synnytetään työpaikkoja, tuetaan elinkeinojen kehittymistä sekä parannetaan asukkaiden viihtyvyyttä.


Ajankohtaista

15.1.2019 Oman asuinpaikan viihtyisyys korostuu Leader Pyhäjärviseudun vuonna 2018 puoltamissa yhteisöjen hankkeissa

Myös yrityspuolella yhteydenotot ovat lisääntyneet selvästi. Vuosi 2019 tuo mukanaan kaksi teemahanketta yhdistysten pieniin investointeihin ja kehittämistoimiin. Tänä vuonna Leader-ryhmissä aletaan jo valmistautua uuteen EU-ohjelmakauteen 2021–2027.

Lue lisää

10.1.2019 Hankintatreffit pk-yrityksille ja julkisille toimijoille 30.1. Huittisissa

Valtakunnallinen Maaseudun toimijoiden hankintaosaaminen vahvaksi (MAHVA) -hanke järjestää Satakunnan hankintatreffit alueen pk-yrityksille sekä niiden palveluja ostaville julkisille toimijoille, kuntapäättäjille ja hankinnoista päättäville tahoille.

Lue lisää

8.1.2019 Hankehaku teemahankkeisiin on auki!

Teemahankkeilla voidaan rahoittaa yhdistyksen pieniä investointeja tai kehittämistoimenpiteitä. Tule kuulemaan lisää ma 14.1. tai 4.2. (molemmissa sama info) Kauttuan Yritystalolle, Luvalahdentie 1

Lue lisää

Rauhallista joulun aikaa kaikille

Leader Pyhäjärviseudun henkilökunta on joululomalla 21.12.2018-1.1.2019. Tammikuussa jatketaan taas iloisin mielin ja avataan uusia teemahankkeita.

Lue lisää

14.12.2018 Satakuntalainen matkailu- ja ruoka-alan toimija, kiinnostaako Grüne Woche 2019?

Satakunnan kansainvälistymishanke selvittää kiinnostusta lähteä maailman suurimmille ruoka-alan messuille Grüne Wocheen Berliiniin tammikuussa 2019. Matkan tarkoituksena on syventää Satakunnan alueen matkailu- ja elintarvikeyritysten yhteistyötä kansainvälistymiseen liittyen.

Lue lisää


Leader Pyhäjärviseutu FacebookissaVoit seurata meitä ja muita Satakunnan Leader-ryhmien, Satakunnan Ely-keskuksen sekä sidosryhmien ajankohtaisia asioita, hanketoteuttajien tarinoita ja muita mietteitä MaaseutuMegafonin somekanavilla:


Instagram_web YouTube-logoTwitter_Logoweb


satasilta_Logo
Satakunnan Leader-ryhmien tuottama satasilta.fi kertoo uutisia maaseudun kehittämisestä ja tarjoaa esimerkkejä Leader-tuetuista kohteista. 


Tilaa uutiskirje!

Tilaa Satakunnan Leader-ryhmien yhteinen Satasilta-uutiskirje.