Ajankohtaista

20.10.2016 Leader-ryhmien uutiskirje- ja tiedotusjärjestelmää uudistetaan

Saatat saada lähipäivinä s-postiisi viestin, jossa pyydetään vahvistamaan liittyminen postituslistoillemme. Vahvistamalla varmistat, että voimme jatkossakin lähettää sinulle tietoa ajankohtaisista maaseudunkehittämisasioista. Rohkeasti linkkiä klikkailemaan!

Lue lisää

19.10.2016 Kaikille avoin kv-hankepäivä Loimaalla

Kiinnostaako kansainvälisyys? Lähde 11.11. Loimaalle kuulemaan kv-hankkeiden toteutuksesta käytännössä. Luvassa esimerkkejä mm. nuorisoprojekteista ja ystävyyskaupunkitoiminnasta. Ilmoittaudu 4.11. mennessä.

Lue lisää

18.10.2016 Avoimet Kylät -päivä tulee taas – osallistu suunnitteluun

SataKylät järjestää marraskuussa Avoimet Kylät -suunnittelutilaisuuksia Säkylässä, Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. Tule kahville ja ideoimaan valtakunnallista kylien päivää!

Lue lisää

10.10.2016 Yrittäjä, tukieuroja tarjolla yhteistyöhön

Euroja yhteistyöhön -seminaarissa saat tietoa, miten yrityksesi voisi hyötyä yhteistyöstä. Tilaisuudet Kankaanpäässä 8.11., Raumalla 10.11. ja Huittisissa 23.11.

Lue lisää

5.10.2016 Ilmianna Vuoden Kyläteko!

SataKylät ry:n Vuoden Kyläteko -kilpailu on käynnissä. Jos kylällänne on tapahtunut jotain palkitsemisen arvoista, ilmoita teko mukaan kilpailuun lokakuun loppuun mennessä.

Lue lisää


Leader Pyhäjärviseutu Facebookissa


Ajankohtaisia tapahtumia

Tiistai 20.9 klo 18-20 Yhdistystoimitailta Yritystalo Kauttuan keskuksessa
http://www.satakylat.fi/d/node/107/event/233

Torstai 6.10.2016 klo 17-20 maksatushakemuksen tekeminen, koulutus Yritystalo Kauttuan keskuksessa


Tiistai 11.10. Unelmat liikkeelle Säkylän kunnavirastolla klo 18-20.30
https://drive.google.com/a/pyhajarviseutu.fi/file/d/0B4xGgexEKAXhMFNaSkUwNHdyR28/view

Perjantai 21.10 Luontomatkailuhakkeen opintomatka Jämille

Leader Satakunnassa

Satakunnan Leader-ryhmiä ovat Leader Pohjois-Satakunta ry, Joutsenten reitti ry, Karhuseutu ry, Pyhäjärviseutu ry ja Ravakka ry. 
Viereisestä kartasta pääset oman Leade-ryhmäsi sivuille.


Satasilta.fi logo

Satakunnan Leader-ryhmien tuottama Satasilta-uutiskirje kertoo maaseudun mielenkiintoiset kuulumiset kuukausittain. Lue millaisia mahdollisuuksia näissä maisemissa kasvaa. Lue Satasilta tästä.


Mitä Leader on?

Leaderin kantavana ajatuksena on paikallisen asiantuntemuksen ja osaamisen hyödyntäminen kehittämistyössä. Suomessa on 54 Leader-ryhmää, jotka tekevät omat kehittämisohjelmansa ja valitsevat toteutettavat hankkeet. Leader-rahoituksella voidaan tukea mm. yritysten perustamista, kehittämistä ja investointeja, kylien elinvoimaisuutta, harrastusmahdollisuuksia ja kansainvälistä toimintaa. Näin lisätään maaseudun mahdollisuuksia ja vetovoimaa.


Toimintaa

Leader-ryhmät kannustavat asukkaita kehittämään omaa asuinympäristöään. Ryhmän toimintaan voi kuka tahansa osallistua.


Neuvontaa   Leader-ryhmät neuvovat ideoiden kehittelyssä ja valmistelussa hankkeiksi.

RahoitustaPaikalliset päättävät alueensa yhteisöjen ja yritysten ideoiden rahoittamisesta. Leader-tuki muodostuu EU:n, valtion ja kuntien rahoituksesta.