pyhajarviseutu_retkiluistelu_2280x900

Ihmisten kokoisille ideoille!

Leader Pyhäjärviseutu on paikallinen kehittämisyhdistys, joka toimii Euran ja Säkylän alueella. Rahoitamme EU:n maaseuturahastosta yritysten ja yhteisöjen hankkeita, joilla synnytetään työpaikkoja, tuetaan elinkeinojen kehittymistä sekä parannetaan asukkaiden viihtyvyyttä.


Ajankohtaista

22.3.2017 Elintarvikealan kilpailukyky -seminaari 3.4.

Satakunnan ELY-keskus ja Satakuntaliitto järjestävät elintarvikealan yrityksille ja kehittäjille kilpailukykyseminaarin Noormarkun klubilla. Ilmoittaudu pe 24.3. mennessä!

Lue lisää

21.3.2017 Luontomatkailuilta Köyliön meijerillä 4.4. klo 17.00

Tule Köyliön meijerille kuulemaan, minkälaisia ideoita ja oppeja Tornionjokilaakson opintomatkalle osallistuneet matkailuyrittäjät saivat tuliaisiksi Pyhäjärviseudulle.

Lue lisää

20.3.2017 Teidän kylästäkö filmitähti? – Nyt tehdään kyläelokuvia Satakunnasta!

Kyläelämää Satakunnassa 2017 –hankkeessa tuotetaan elokuvia jokaisen satakuntalaisen kunnan alueelta. Tarkoituksena on kuvata asukkaiden elämää, yhteisöjä ja maisemia 100-vuotiaassa Suomessa.

Lue lisää

16.3.2017 Vuosikokous 23.3. klo 19 Euran Pirtillä, kahvitus klo 18:30

Tule mukaan kuulemaan menneet ja tulevat tapahtumat ja valitsemaan Leader Pyhäjärviseudulle hallitus.Kokouksen aluksi Euran kunnanjohtaja Juha Majalahden ajankohtaiskatsaus.

Lue lisää

16.3.2017 Teetä ja sympatiaa -ilta 16.3. SIIRRETTY

Leader Pyhäjärviseudun torstai-illan tilaisuus Säkylässä siirretään sopivampaan ajankohtaan. Jäsenhankinta- ja viestintäkoulutusta tarjolla myöhemmin tänä vuonna. Ilmoitamme ajankohdasta, kun se varmistuu.

Lue lisää


Leader Pyhäjärviseutu Facebookissa


Tilaa Leader-ryhmän Uutiskirje!

(ei niitä tule kovin usein!)

Sähköpostiosoitteesi :

Leader Pyhäjärviseutua muualla somessa

Voit seurata meitä ja muita Satakunnan Leader-ryhmien, Satakunnan Ely-keskuksen sekä sidosryhmien ajankohtaisia asioita, hanketoteuttajien tarinoita ja muita mietteitä MaaseutuMegafonin somekanavilla:

Twitter: @MMegafoni
Instagram ja Periscopemaaseutumegafoni


Leader Satakunnassa

Satakunnan Leader-ryhmiä ovat Leader Pohjois-Satakunta ry, Joutsenten reitti ry, Karhuseutu ry, Pyhäjärviseutu ry ja Ravakka ry. 
Viereisestä kartasta pääset oman Leade-ryhmäsi sivuille.


Satasilta.fi logo

Satakunnan Leader-ryhmien tuottama Satasilta-uutiskirje kertoo maaseudun mielenkiintoiset kuulumiset kuukausittain. Lue millaisia mahdollisuuksia näissä maisemissa kasvaa. Lue Satasilta tästä.